Kerja kosong di IKEA Johor Bahru

Kerja kosong di IKEA Johor Bahru. Berita baik kepada mereka yang sedang mencari kerja kosong di Johor Bahru, Johor. Pihak IKEA kini sedang mencari seluruh rakyat Malaysia yang berkelayakan terutamanya di negeri Johor untuk mengisi kekosongan jawatan di dalam pelbagai bidang di gedung terbaru mereka yang akan beroperasi di Johor Bahru dan dijangka akan dibuka pada penghujung tahun 2017.

[+] Panduan temuduga kerja kerajaan
Kerja kosong di IKEA Johor Bahru

Kerja kosong di IKEA Johor Bahru

Untuk permulaan, pihak IKEA telah menawarkan 50 bidang jawatan yang perlu diisi. Ini termasuklah jawatan pengurus gedung, pengurus dan penolong pengurus jualan, komunikasi dan reka bentuk dalaman, sumber manusia, restoran, jabatan logistik, penyelenggaraan dan pelbagai lagi jawatan.

Oleh yang demikian, jika anda berminat untuk menjadi salah seorang daripada keluarga besar IKEA, buatlah permohonan dengan segera bagi jawatan yang sesuai dengan kelayakan anda. Untuk buat permohonan kerja kosong di IKEA di Johor Bahru, klik sahaja link dibawah ini;

[+] KLIK DISINI – KERJA KOSONG DI IKEA JOHOR BAHRU

#Temuduga terbuka pada 5 – 7 Mei 2017 di KSL Hotel, Johor Bahru.

SHARE & ENJOY ---->

Hafiz

Seorang part time blogger yang tinggal di Johor Bahru. Sebarang pertanyaan, review atau advertorial dan jemputan event boleh berhubung menerusi emel di baretta79@gmail.com atau di menu Hubungi Saya.

6 Comments

  1. Wow bestnya…. Dah ada Ikea dekat JB rupanya… Memang best ni… Lain kali kalau pergi JB bolehlah singgah… 😉

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *