Superfast pencuci ajaib dari Thailand

Superfast pencuci ajaib dari Thailand. Adakah anda tercari-cari produk pencuci yang boleh menanggalkan kotoran degil pada kereta anda atau pencuci yang begitu berkesan? Dah jumpa satu produk yang berjenama lagi mahal tapi tidak berkesan malah bersifat menghakis dan tajam dimana menyakitkan kulit pula. Ingin kereta atau motor anda kelihatan kilat seperti baru keluar kedai? Jangan risau lagi, disini ada perkongsian mengenai Superfast pencuci ajaib dari Thailand yang menjimatkan dan berkesan.

Superfast pencuci ajaib dari Thailand

Jom kenali Superfast pencuci ajaib dari Thailand

Superfast adalah satu jenama produk pencuci yang tidak asing lagi bagi kalangan pemilik kenderaan di THAILAND dan juga MALAYSIA. Pencuci yang amat popular ini sungguh mudah untuk digunakan. Hanya sembur di tempat yang anda ingin cuci dan biarkan seketika. Kemudian ambil air dan bilas dan sudah siap.

Superfast pencuci ajaib dari Thailand
Superfast bukan sahaja sekadar bahan kimia untuk mencuci kotoran kenderaan, malah ianya juga telah terbukti berkesan dapat digunakan untuk hampir semua jenis permukaan yang kotor dengan begitu pantas. Boleh digunakan di atas fabrik seperti di kerusi kereta atau sofa dan juga di atas barangan plastik seperti di dashboard kereta atau trim pintu kereta. Pencuci Superfast juga sesuai digunakan di ruangan enjin dimana dapat menanggalkan kotoran minyak degil dan gris dengan begitu mudah.

Superfast pencuci ajaib dari Thailand

Sebelum dicuci dengan Superfast

Superfast pencuci ajaib dari Thailand

Selepas dicuci dengan Superfast

Superfast pencuci ajaib dari Thailand

Sebelum dicuci dengan Superfast

Superfast pencuci ajaib dari Thailand

Selepas dicuci dengan Superfast

Salah satu ciri istimewa produk Superfast pencuci ajaib dari Thailand adalah ianya tidak merosakkan atau melunturkan warna barang yang telah dicuci. Ianya juga tidak bersifat menghakis atau tajam. Jadi Superfast memang selamat digunakan tanpa merosakkan kulit anda.

Hanya sekali semburan sudah cukup untuk buat anda tersenyum! Hasilnya segala kekotoran dapat dihilangkan dengan begitu mudah. Harga yang ditawarkan bagi produk Superfast pencuci ajaib dari Thailand ini adalah harga yang mampu milik iaitu RM28 bagi 1 botol 500 ml sahaja. Pastinya berbaloi-baloi dengan jumlah wang yang anda keluarkan.

Bagi kawasan Skudai@Gelang Patah, anda boleh membuat pembelian secara COD dengan tekan link wasap dibawah  ini;

[+] http://www.wasap.my/60127368398

Atau anda juga boleh layari laman Facebook rasmi Superfast untuk pembelian di kawasan lain;

[+] https://www.facebook.com/SuperfastNo1Malaysia

SHARE & ENJOY ---->

Hafiz

Part time blogger dari Johor Bahru. Sebarang pertanyaan, review atau advertorial produk dan jemputan event, sila emel ke baretta79@gmail.com / menu Hubungi Saya.

6 Comments

  1. wow…

    harga yang berbaloi dengan nilai kebersihan yang kita dapat.

    bagus juga ini untuk mereka yang penting kebersihan kereta

  2. Menarik juga Delourva ni rupanya. Paling suka bila tengok pencuci kata pewangi, dan mudah gosok sebab saya malas iron baju dan tak suka baju busuk-busuk. Yang penyembur tu guna macam mana?

    • ini bukan penyembur delourva.. ini superfast pencuci kotoran degil.. sesuai utk kereta.. cara guna hanya perlu sembur dan bilas..

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *