Buat duit secara online

Bagaimana buat duit secara online

Buat duit secara online. Disini ada satu perkongsian mengenai buat duit secara online. Salah satunya ialah melalui program 8Share. Program 8Share ini adalah salah satu program yang boleh menjana pendapatan tambahan. Sebelum ini ianya dikenali sebagai Says.com. Program 8Share ini sangat mudah untuk dilakukan iaitu dengan hanya berkongsi perkara dan berita yang menarik dengan rakan-rakan melalui laman media sosial seperti Facebook, Twitter, Google+ dan lain-lain.

Dengan menyiarkan special yang disediakan anda akan dibayar tunai. Anda juga akan dibayar apabila anda mengajak kawan-kawan anda menyertai program 8Share. Jika menjadi ahli 8Share yang aktif membolehkan anda mengumpul mata sumbangan (CPs). Mata sumbangan ini menunjukkan anda berpengaruh dan aktif di laman sosial. Dengan mata sumbangan ini, anda boleh menebus barangan seperti t-shirt, kupon makanan atau diskaun dan macam-macam lagi

Pelbagai peraduan juga diadakan untuk anda dan pelbagai gajet dan hadiah boleh dimenangi. Setakat ini sahaja, pihak 8Share telah menghadiahkan iPod, kamera, komputer riba, tiket konsert dan wayang, pelbagai kupon malah sebuah kereta! Ok jangan tunggu lagi, daftarlah sekarang menerusi link dibawah dan mulalah buat duit secara online dan menjana pendapatan dengan 8Share. Sungguh mudah dan berbaloi.

LINK – BUAT DUIT SECARA ONLINE
 

DON'T FORGET TO SHARE ---->

6 thoughts on “Buat duit secara online

 1. Zara Ismail says:

  Ramai yang dah berjaya jana pendapatan melalui online ni..rajin tak rajin je nak cuba..

  1. Hairul Hafiz says:

   betul zara, saya pun masih mencuba lagi ni..

 2. akubiomed says:

  Ya, banyak peluang untuk meraih pendapat dialam maya ini.

  1. Hairul Hafiz says:

   betul tu bro, cuma kita kena rajin ambil peluang tu…

 3. hafizmd says:

  banyak peluang..tinggal nak buat jer…

  1. Hairul Hafiz says:

   Ya bro, nak duit kena rajin kan…

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Name *
Email *
Website

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.