Adakah anda berminat ingin mengetahui cara beli barang borong dari China? Jika ya, anda bertuah kerana di laman ini anda akan ditunjukkan cara-cara bagaimana beli barang borong dari China ini. Cara beli barang borong dari China ini didedahkan oleh seorang usahawan online iaitu Nigel Ong yang berpengalaman dalam bidang bisnes borong ini.

<

Cara beli barang borong dari China

Umum mengetahui China merupakan antara negara pengeluar produk terbesar di dunia atau bahasa mudahnya ialah merupakan lubuk barang murah. Sebenarnya ramai orang berminat membeli atau borong barang dari China ini kerana kosnya murah dan berkualiti. Ada antara sanggup pergi sendiri ke China untuk membuat pembelian. Ada juga yang mengikuti trip rombongan yang kita sendiri tahu bukanlah murah kosnya. Paling teruk, ada pula yang kena tipu dengan pembekal di sana.

Oleh itu, disini akan didedahkan cara bagaimana anda boleh membeli barang borong dari China melalui satu panduan yang dinamakan Rahsia Taobao. Dalam panduan ini, anda akan diajar membeli atau borong barang dari China secara online sahaja tanpa perlu ke China lagi. Cara pembelian adalah melalui laman web TaoBao.com.

5 Rahsia cara beli barang borong dari China

Di dalam panduan ini juga,  5 rahsia dan cara akan dikongsikan untuk anda sebelum membuat sebarang pembelian barang borong secara online iaitu :

 • Rahsia 1 : Teknik Mencari Produk Pasti Laku

Ada 5 ciri yang perlu anda perhatikan apabila memilih barang yang mahu anda borong di TaoBao. Jika barang tersebut memenuhi kelima-lima ciri ini, saya yakin, anda akan mampu menjana keuntungan yang besar dalam perniagaan anda. Pastikan anda tidak beli dan borong apa-apa produk di TaoBao.com selagi anda belum mengetahui 5 ciri ini!

 • Rahsia 2 : Produk Yang Perlu Dielakkan!

Ada 4 ciri produk yang perlu anda elakkan apabila ingin memborong barang di TaoBao.com. Jika anda membeli produk-produk ini, ada kemungkinan besar, anda akan menghadapi pelbagai masalah di kemudian hari dan terpaksa menanggung kerugian yang besar. Jadi, seboleh-bolehnya, elakkan membeli barang yang mempunyai 4 ciri ini.

 • Rahsia 3 : Langkah Demi Langkah Membuat Pembelian Di TaoBao.com

Ini adalah rahsia yang paling PENTING sekali. Jika anda menyangka anda boleh terus pergi ke website TaoBao dan membeli barang disana seperti anda biasa membeli di website-website e-commerce yang lain sebenarnya anda SILAP! Laman web ini adalah berbeza dengan laman web jualan yang lain. Oleh itu langkah demi langkah akan didedahkan.

 • Rahsia 4 : Cara Menjual Produk Yang Telah Diborong Secara Online!

Setelah anda berjaya memborong barang dari TaoBao dan barang tersebut sudah sampai ke rumah anda dengan selamat. Ada 5 kaedah untuk anda menjual barang-barang tersebut. Akan ditunjukkan 5 tempat dimana anda boleh jual barang-barang anda dan kesemuanya adalah secara online sahaja! Anda hanya perlu lakukannya dari depan komputer anda sahaja.

 • Rahsia 5 : Proses Jualan & Teknik Meng”Ayat”

Bagi anda yang sudah biasa menjual produk fizikal secara online, rahsia ini mungkin kurang penting bagi anda. Tetapi bagi anda yang belum mempunyai pengalaman menjual produk secara online, ataupun sering gagal menjual produk secara online disini ada banyak tips serta ilmu yang boleh anda pelajari pada bahagian ini. Malah, contoh ayat/skrip untuk anda menjual produk anda kepada orang ramai secara online akan didedahkan.

Demikianlah sedikit penerangan bagaimana cara beli barang borong dari China untuk anda. Untuk info, segala rahsia yang didedahkan ini adalah berdasarkan pengalaman beliau sendiri dan memastikan anda tidak melakukan kesilapan dalam membuat pembelian barang borong dari China ini. Jika anda berminat dan serius bolehlah mendapatkan panduan ini menerusi link atau banner di bawah ini.

[+] LINK – CARA BELI BARANG BORONG DARI CHINA

Share it!
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
Hafiz

Hafiz

Seorang blogger dari tanah JDT. Sebarang 'reviews' atau 'colaborations' boleh terus berhubung di menu Hubungi Saya.

2 thoughts on “Cara beli barang borong dari China

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.