Buat duit dengan Adsense. Anda mempunyai blog atau website. Jika YA, anda berpeluang buat duit dengan Adsense. Tapi tahukah anda bagaimana caranya? Jangan risau lagi. Disini ada perkongsian mengenai cara buat duit dengan Adsense yang dikongsikan oleh Ahmad Munawwar, seorang internet marketer yang berjaya buat duit dengan Adsense.

<

Buat duit dengan AdsenseCara buat duit dengan Adsense

Sebelum itu, anda bolehlah semak blog atau website anda sama ada telah berjaya atau tidak memasang iklan Adsense menerusi link dibawah ini;

[+] LINK – SEMAK IKLAN ADSENSE

Untuk pengetahuan anda, publishing business (Google Adsense) adalah salah satu internet business yang telah diperkenalkan oleh Google Inc sejak dari tahun 2003 dimana anda boleh menjana pendapatan dengan hanya memaparkan iklan advertiser di blog anda. Bila iklan tersebut muncul di blog atau website anda dan pelawat klik iklan tersebut, anda akan dibayar komisyen oleh Google Inc.

Anda mungkin tertanya-tanya berapakah anggaran pendapatan yang mampu anda perolehi melalui Adsense ini? Sebenarnya tidak ada had, bermula serendah USD 1  sehingga USD 1 Million. Ianya bergantung kepada keyword yang anda sasarkan, jumlah trafik atau pengunjung ke blog anda, format dan kedudukan iklan anda dan beberapa faktor yang lain.

Ebook Jana Wang Adsense Versi 2.5

Oleh yang demikian, bagi memungkinkan anda dapat buat duit dengan Adsense ini, maka satu ‘Ebook’ telah disediakan untuk anda pratikkan. Ebook ini dinamakan Jana Wang Adsense Versi 2.5.¬† Di dalam ebook ini akan memberikan anda bermacam-macam strategi dan teknik terkini yang lengkap bagaimana anda boleh buat duit dengan Adsense.

Ianya ditunjukan secara bergambar dan praktikal langkah demi langkah, cara demi cara dan teknik demi teknik bagaimana anda boleh menjana pendapatan secara online melalui google adsense.

Selain daripada itu ianya akan menunjukkan kepada anda bagaimana mendapatkan niche market yang menguntungkan dan juga cara bagaimana blog anda dapat menguasai muka depan enjin pencari Google. Anda tidak akan dapat menjana pendapatan Google Adsense sekiranya blog anda tidak mendapat trafik dari pengunjung.

Oleh kerana itu sangat penting kepada anda menguasai teknik bagaimana mendapatkan blog anda boleh berada di muka hadapan Google apabila pengunjung mencari maklumat berkaitan dengan kandungan blog anda.

Testimoni mereka yang telah berjaya

Berikut adalah testimoni mereka yang berjaya buat duit dengan Adsense ini;

Buat duit dengan Adsense

Dapatkan segera ebook Jana Wang Adsense Versi 2.5 sekarang!

Janganlah anda berlengah lagi. Dapatkan segera ebook Jana Wang Adsense Versi 2.5 sekarang menerusi link dan banner dibawah ini. Pastinya  satu hari nanti anda akan berjaya buat duit dengan Adsense ini dan menjadi internet marketer yang berjaya. Selamat mencuba!

[+] LINK – EBOOK JANA WANG ADSENSE VERSI 2.5

 

Share it!
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
Hafiz

Hafiz

Seorang blogger dari tanah JDT. Sebarang 'reviews' atau 'colaborations' boleh terus berhubung di menu Hubungi Saya.

20 thoughts on “Buat duit dengan Adsense

 1. Saya amat berminat untuk mahir dalam membuat duit dengan adsense dan saya perlukan sifu yang betul2 serius boleh membantu saya untuk berjaya dalam bidang ini…….Boleh tak bantu saya untuk merealisasikan hasrat saya ini untuk mahir dalam membuat duit dengan adsense ?

  Terima Kasih

  1. Saya pun masih baru lagi, belum mahir sangat. Jadi apa kata anda beli je ebook diatas kerana ianya dapat membantu anda.

 2. kalau ada blog niche traffic tak tinggi tapi per click memang masyuk… susah juga…blog english ada advantage..

 3. Saya punya application tempoh hari kena reject, hmm.. kena follow apa yang tuan kongsikan ni.

  1. Kalau kena reject, pasti ada yg tidak kena dgn kehendak google. Saya sarankan dapatkan ebook ini, utk teknik2 memasang iklan adsense

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.