Jom beli buku online! Ya, sekarang zaman dah berubah. Kini anda boleh beli buku secara online. Hanya perlu pilih buku yang dikehendaki, isi maklumat penerimaan, buat pembayaran dan tunggu buku yang dipos sampai ke rumah. Lebih mudah, selamat dan menjimatkan. Nak tau caranya, baca entri ini seterusnya.

<

Jom beli buku online!

Apa itu beli buku online?

Beli buku online ini boleh dibuat menerusi laman web rasmi iaitu Bookcafe.com.my dimana di dalamnya terdapat banyak pilihan buku sama ada buku rujukan peperiksaan, novel, buku agama, pilihan penerbit dan penulis, buku resepi, rujukan sekolah, buku cerita kanak-kanak, buku terlaris dan pelbagai lagi jenis buku. Pendek kata, apa yang ada di kedai buku biasa, di Bookcafe.com.my pun ada.

Bagaimana caranya beli buku online?

Mudah sebenarnya nak beli buku secara online ini. Mula-mula layari laman web rasmi Bookcafe.com.my, selepas itu buatlah pilihan buku yang dikehendaki, kemudian isi nama dan alamat untuk proses penerimaan, pilih cara bayaran yang diingini sama ada melalui mesin deposit tunai ataupun internet banking dan tunggu penghantaran terus ke alamat anda.

Masa memproses pembelian anda akan dibuat dalam masa 24 jam selepas pengesahan pembayaran dibuat dan penghantaran buku anda biasanya mengambil masa 3 hingga 5 hari bekerja. Penghantaran buku akan menggunakan perkhidmatan Pos Malaysia (Poslaju).

Sekiranya terdapat masalah seperti buku tidak sampai ataupun buku sampai tidak dalam keadaan sempurna, sila hubungi pihak Bookcafe.com.my dan anda akan menerima buku baru tanpa sebarang kos penghantaran tambahan.

Kelebihan membeli buku online?

Selain daripada menjimatkan masa dan kos serta mudah, kelebihan membeli buku online di Bookcafe.com.my ini ialah anda akan dapat diskaun istimewa yang tiada di kedai buku biasa. Jadi apa tunggu lagi, cepatlah buat pilihan buku kegemaran anda sekarang. Pembelian boleh dibuat menerusi link di bawah ini;

[+] KLIK DISINI –  JOM BELI BUKU ONLINE!

#Update terkini – Pihak Bookcafe.com.my akan mengadakan jualan murah buku-buku mereka bermula dari 9 – 13 Oktober 2017 ini dengan diskaun sehingga 80% dan penghantaran percuma. Untuk info lanjut, klik banner dibawah ini;

Share it!
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
Hafiz

Hafiz

Seorang blogger dari tanah JDT. Sebarang 'reviews' atau 'colaborations' boleh terus berhubung di menu Hubungi Saya.

2 thoughts on “Jom beli buku online!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.