Power bank terbaik pilihan pengguna di Malaysia. Bateri telefon atau gajet anda kerap habis? Adakah anda mencari power bank yang terbaik untuk telefon atau gajet anda? Tak tahu nak pilih power bank yang mana satu? Jangan risau disini ada beberapa pilihan power bank untuk anda. Senarai power bank yang diberikan adalah berdasarkan jenama yang popular dan berkapasiti 10000mAh sahaja. Apa-apa pun pilihan di tangan anda.

<

Power bank pilihan pengguna di Malaysia

Senarai power bank terbaik pilihan pengguna di Malaysia

Power bank terbaik pilihan pengguna di Malaysia

 

 • Pineng PN-958 10000mAh

Spefikasi – Berkapasiti 10000mAh, mempunyai dual port USB (1.0A dan 2.1A), masa standby 5000 jam, caj penuh 5 – 7 jam, berat bersih 224g, mempunyai indikator berlampu, menggunakan bateri jenis lithium menjadikannya lebih nipis, sesuai untuk semua gajet seperti PSP, MP3, MP4, kamera digital dan macam-macam lagi, mempunyai ciri istimewa iaitu goncang (shake) untuk mulakan caj, mempunyai ciri keselamatan terlebih caj, tahan panas dan litar pintas.

Harga – RM 45 – RM 85

Untuk pembelian, boleh klik link dibawah ini;

[+] Power bank Pineng PN-958 10000mAh

Power bank terbaik pilihan pengguna di Malaysia

 • Romoss ACE10 10000mAh

Spefikasi – Berkapasiti 10000mAh, mempunyai dual port USB (1.0A dan 2.1A), waranti dari pembekal 1 tahun, mempunyai indikator LED, menggunakan bateri jenis lithium, sesuai untuk semua gajet seperti PSP, MP3, MP4, kamera digital dan macam-macam lagi, mempunyai ciri keselamatan terlebih caj, tahan panas dan litar pintas.

Harga – RM 64 – RM 94

Untuk pembelian, boleh klik link dibawah ini;

[+] Power bank Romoss ACE10 10000mAh

Power bank terbaik pilihan pengguna di Malaysia

 • Power bank Xiaomi 10000mAh

Spefikasi – Berkapasiti 10000mAh, mempunyai 1 port USB (1.5A – 2A), waranti dari pembekal 6 bulan, mempunyai indikator LED, berketebalan 14.1 mm, menggunakan bateri jenis lithium, sesuai untuk semua gajet seperti PSP, MP3, MP4, kamera digital dan macam-macam lagi, mempunyai ciri keselamatan terlebih caj, tahan panas dan litar pintas.

Harga – RM 59 – RM 89

Untuk pembelian, boleh klik link dibawah ini;

[+] Power bank Xiaomi 10000mAh

Power bank terbaik pilihan pengguna di Malaysia

 • Power bank Yoobao 10000mAh

Spefikasi – Berkapasiti 10000mAh, mempunyai 2 port USB (1.0A dan 2.1A), waranti dari pembekal 6 bulan, mempunyai indikator LED, menggunakan bateri jenis lithium, sesuai untuk semua gajet seperti PSP, MP3, MP4, kamera digital dan macam-macam lagi, mempunyai ciri keselamatan terlebih caj, tahan panas dan litar pintas.

Harga – RM 79 – RM 99

Untuk pembelian, boleh klik link dibawah ini;

[+] Power bank Yoobao 10000mAh

Demikianlah perkongsian mengenai power bank terbaik pilihan pengguna di Malaysia. Semoga perkongsian ini memberikan anda sedikit info bagi membuat power bank pilihan anda. Jika anda inginkan info lanjut atau pilihan power bank yang berkapasiti lebih tinggi atau yang lebih rendah dengan tawaran harga yang lebih menarik, bolehlah klik link dibawah ini. Selamat membeli belah.

[+] Power bank terbaik pilihan pengguna di Malaysia

Penafian – Harga yang dipamerkan adalah harga anggaran, bukanlah harga yang sebenar (bergantung kepada diskaun / rebet). Produk yang ditawarkan juga adalah produk original. Harap maklum.

Share it!
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
Hafiz

Hafiz

Seorang blogger dari tanah JDT. Sebarang 'reviews' atau 'colaborations' boleh terus berhubung di menu Hubungi Saya.

2 thoughts on “Power bank terbaik pilihan pengguna di Malaysia

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.