Flatfix : Alat penampal tayar pancit dari Raymin. Pernahkah anda menghadapi situasi tayar pancit atau kebocoran semasa dalam perjalanan ke tempat kerja atau balik kampung? Pada masa yang sama tiada pula tayar ganti atau ‘spare’ atau alatan menukar tayar tiada dalam kereta? Hendak dijadikan cerita, tayar pancit ditengah malam dan tiada siapa untuk dihubungi untuk membantu anda? Jangan bimbang lagi, disini ada penyelesaiannya. Flatfix : Alat penampal tayar pancit dari Raymin akan menyelesaikan masalah tayar pancit dengan hanya 90 saat sahaja di waktu kecemasan.

Flatfix : Alat penampal tayar pancit dari RayminApa itu Flatfix : Alat penampal tayar pancit dari Raymin?

Flatfix : Alat penampal tayar pancit dari Raymin adalah satu teknologi yang berkesan untuk memperbaiki masalah tayar pancit atau bocor tanpa proses penukaran tayar. Flatfix amat sesuai digunakan oleh semua jenis kenderaan yang menggunakan tayar jenis ‘tubeless’. 

Teknologi yang terdapat di dalam tin Flatfix ini dapat menyelesaikan masalah tayar pancit ini dalam masa 90 saat sahaja. Jadi dengan adanya Flatfix ini dapatlah membantu anda di waktu kecemasan nanti sehingga kenderaan anda dibawa ke bengkel.

Cara menggunakan Flatfix : Alat penampal tayar pancit dari Raymin

Cara untuk menggunakan Flatfix ini amatlah mudah. Hanya ada 6 langkah yang perlu anda ikuti. Pastikan anda mengalihkan kenderaan anda ke kawasan yang selamat terlebih dahulu.

  • Pusingkan tayar dan pastikan tempat bocor tu berada posisi pukul 6.
  • Goncang tin Flatfix selama 5 saat.
  • Sambungkan muncung tiub ke injap tayar tadi.
  • Pegang tin secara menegak dan tekan butang dengan cermat.
  • Pam sehingga habis 1 tin Flatfix dan rim tidak lagi menjejak tanah.
  • Bawa kenderaan 2 hingga 4 km bagi membolehkan bahan penampal diratakan sekata. Jika perlu, isikan udara ke dalam tayar mengikut tekanan yang disyorkan.

*Harus diingat bahawa Flatfix hanya menampal kebocoran yang kecil sahaja iaitu dalam 6 mm.

*Setelah menggunakan Flatfix ini, ketahanan penampalnya adalah selama 3 hari atau 100 km. Anda harus membawa tayar kenderaan anda ke bengkel untuk dibaiki secara kekal.

Berikut adalah infografik penggunaan Flatfix mengikut jenis kenderaan bergantung kepada saiz tayar dan tekanan angin. Walaubagaimanapun ianya sekadar cadangan sahaja.

Flatfix : Alat penampal tayar pancit dari Raymin

Perbandingan Flatfix : Alat penampal tayar pancit dari Raymin dengan jenama lain

Terdapat banyak produk penampal tayar pancit yang berada di pasaran Malaysia ketika ini. Ini adalah perbandingan produk Flatfix dengan jenama yang lain. Ternyata jenama Flatfix dari Raymin merupakan pilihan yang terbaik, lebih berkualiti dan berbaloi dengan harganya yang mampu milik.

Flatfix : Alat penampal tayar pancit dari Raymin

Dapatkan Flatfix : Alat penampal tayar pancit dari Raymin sekarang!

Janganlah anda berlengah lagi. Dapatkan Flatfix untuk kenderaan anda terutamanya golongan wanita. Pastikan sekurang-kurangnya setiap kenderaan mempunyai 1 tin Flatfix untuk di saat kecemasan nanti.

Harga bagi setiap tin Flatfix ialah RM 50, harga yang mampu untuk dimiliki.

Bagi mereka yang tinggal di sekitar Johor Bahru, terutamanya Skudai, bolehlah mendapatkan Flatfix : Alat penampal tayar pancit dari Raymin secara COD di TAMAN MUTIARA RINI, SKUDAI atau sekitarnya. Pos boleh diuruskan dengan bayaran tambahan. Hanya klik link whatsapp di bawah ini untuk membuat pembelian;

[+] EJEN FLATFIX SKUDAI JB – http://flatfixskudaijb.wasap.my

[+] LIKE FB PAGE – FLATFIXSKUDAIJB

SHARE & ENJOY ---->

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Name *
Email *
Website

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.