Ebook Marvel Maths : Kaedah santai minat Matematik. Ya! Cikgu Fadli Salleh telah kembali dengan ebook terbarunya. Ebook yang diberi nama Marvel Maths ini telah ditulis oleh beliau bersama-sama dengan kakaknya yang juga seorang guru yang berpengalaman iaitu Dr. Salbiah Salleh. Ebook yang ditulis ini sememangnya sesuai untuk murid darjah 3 hingga darjah 6.

<
Ebook Marvel Maths : Kaedah santai minat Matematik

Penulis Ebook Marvel Maths : Kaedah santai minat Matematik

Cikgu Fadli Salleh merupakan seorang Guru Matematik sekolah rendah yang berpengalaman mengajar selama 14 tahun. Beliau juga berpengalaman menjadi pengawas peperiksaan dan menghadiri kursus penandaan kertas Matematik tahun 6. Pada tahun 2018, Cikgu Fadli Salleh berjaya menaikkan peratusan lulus Matematik di sekolahnya dari 34% kepada 77%. Baru-baru ini beliau telah dianugerahkan sebagai Guru Inspirasi McDonald’s 2019 oleh pihak McDonald Malaysia sempena Hari Guru 2019.

Dr. Salbiah Salleh pula, guru di Sekolah Menengah Sains Pasir Puteh. Merupakan pemegang Ijazah Kedoktoran bidang Pengukuran dan Penilaian dan berpengalaman mengajar selama 16 tahun. Beliau juga berpengalaman membentangkan kertas kerja di dalam dan luar negara dan telah memenangi beberapa anugerah inovasi berprestij.

[+] KLIK UNTUK MEMBELI – EBOOK MARVEL MATHS

Ebook Marvel Maths : Kaedah santai minat Matematik

Ebook Marvel Maths : Kaedah santai minat Matematik ialah satu ebook khas untuk membuatkan anak-anak anda minat Matematik dan menunjukkan Matematik itu sebenarnya mudah dan seronok. Ebook dari 2 adik beradik ini mempunyai soalan-soalan dan rakaman video untuk memudahkan penerangan ibubapa kepada anak-anak.

Ada pelbagai teka-teki, permainan, magik dan modul-modul yang pastinya menarik minat anak-anak anda dengan Matematik. Lengkap dengan latihan dan skema jawapan. Pastinya anak anda akan berasa seronok melakukan setiap latihan yang disediakan.

Modul Ebook Marvel maths : Kaedah santai minat Matematik

Terdapat 9 modul yang terkandung didalam ebook ini iaitu ;

✔️ Modul 1 Formula Dama
✔️ Modul 2 Formula Daluluh
✔️ Modul 3 Formula Dalas
✔️ Modul 4 Formula Dalatus
✔️ Modul 5 Formula Dalas
✔️ Modul 6 Formula Bama
✔️ Modul 7 Formula Tosong

✔️ Modul 8 Formula Tacah
✔️ Modul 9 Formula Datus
✔️ Modul Bonus Nombor Ajaib
✔️ Modul Latih Tubi

Setiap modul disediakan rakaman video penerangan dan pengajaran supaya anda juga dapat menerangkan kepada anak-anak bagaimana hendak menyelesaikan latih tubi.

Memandangkan Modul Pantas Matematik ini berbentuk ebook, anda boleh cetak berulang-ulang kali latihan ikut sesuka hati anda. Tanpa perlu bimbang mengeluarkan kos membeli set soalan baru.

Jumlah keseluruhannya adalah RM1200. Anda dapat 9 Modul + 1 Modul bonus, 1000 Latih Tubi beserta skema jawapan dan 9 Video Pengajaran + 1 Video Bonus. 

Kalau di ikutkan, ia jauh lebih murah berbanding dengan harga sesi tuisyen dirumah. 

[+] KLIK UNTUK MEMBELI – EBOOK MARVEL MATHS

Bagaimana mendapatkan Ebook Marvel Maths : Kaedah santai minat Matematik

Jumlah keseluruhannya menulis ebook ini adalah RM1200. Tapi anda tidak perlu membayar sebanyak itu jika anda dapatkannya sekarang. Anda boleh dapatkan Ebook Modul Pantas Matematik dengan pelaburan sekali seumur hidup dengan harga RM149.

Tetapi tunggu sebentar! Ada lagi. Jika anda “Bertindak Hari Ini”, anda boleh dapatkannya dengan harga pengenalan istimewa!

Harga pengenalan istimewa hanya akan ditawarkan mulai 24hb – 26hb November 2019 sebelum dinaikan secara berperingkat seperti jadual dibawah ini:

Harga Asal – RM149

24hb – 26hb November, RM50

27hb – 29hb November, RM60

30hb November – seterusnya, RM80

Dapatkan segera ebook ini sebelum harganya dinaikkan lagi. Klik link dibawah ini untuk membuat pembelian;

[+] KLIK UNTUK MEMBELI – EBOOK MARVEL MATHS

Makluman : Ini adalah merupakan sebuah EBOOK (electronic book), ianya adalah di dalam bentuk softcopy dan di dalam format PDF. Apabila anda membeli EBOOK ini, ia akan dihantar ke emel anda dan anda perlu downloadnya ke dalam komputer atau smartphone. Kemudian bolehlah dicetak sebagai buku fizikal. TIADA buku fizikal yang akan dihantar atau di POS ke alamat rumah anda.

Share it!
  •  
  •  
  •  
  • 1
  • 1
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
Hafiz

Hafiz

Seorang blogger dari tanah JDT. Sebarang 'reviews' atau 'colaborations' boleh terus berhubung di menu Hubungi Saya.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.