Mathzier : Kelas Tambahan Online Matematik Terkini

Mathzier : Kelas Tambahan Online Matematik Terkini. Ya! Cikgu Fadli Salleh telah kembali pada tahun 2020 ini dengan produknya yang terkini iaitu video pengajarannya secara online. Mathzier adalah Kelas Tambahan Online Matematik pertama di Malaysia yang lengkap dibuat mengikut silibus semasa berdasarkan KSSR bagi Tahun 4,5 dan 6 supaya apa yang diajarkan nanti, mengikut piawaian kementerian pendidikan.

Mathzier : Kelas Tambahan Online Matematik Terkini

Cikgu Fadli Salleh merupakan seorang Guru Matematik sekolah rendah yang berpengalaman mengajar selama 14 tahun. Beliau juga berpengalaman menjadi pengawas peperiksaan dan menghadiri kursus penandaan kertas Matematik tahun 6. Pada tahun 2018, Cikgu Fadli Salleh berjaya menaikkan peratusan lulus Matematik di sekolahnya dari 34% kepada 77%. Baru-baru ini beliau telah dianugerahkan sebagai Guru Inspirasi McDonald’s 2019 oleh pihak McDonald Malaysia sempena Hari Guru 2019.

Apakah Mathzier : Kelas Tambahan Online Matematik Terkini?

[+] KLIK UNTUK MEMBELI – MATHZIER : KELAS TAMBAHAN ONLINE MATEMATIK

YA! Apakah Mathzier? Kelas tambahan online Mathzier ini menggunakan rujukan utama buku teks sekolah. Jadi anda tidak perlu print out bahan jika dirumah tiada printer. Anak anda boleh terus rujuk dan buat soalan dalam buku teks. Apa yang membezakan kelas tambahan online ini dengan tuisyen di luar sana adalah elemen Auditori, Visual dan Kinstetic.

Anda dan anak-anak boleh tengok video dan belajar bila-bila masa dan di mana-mana. Di kampung pun boleh belajar, pergi melancong pun boleh lagi belajar. Tak kira masa, tempat dan waktu.

Lebih menarik lagi, anda boleh ulang-ulang tengok video sampai faham kemudian terus buat. Ini paling mahal dan tidak dapat diperolehi di pusat tuisyen biasa.

Di pusat tuisyen, jika anak tak faham masa guru mengajar, mereka akan terus tak faham tanpa dapat ulang semula apa yang cikgu tu ajar. Dan yang paling penting, anda jimat masa dan tenaga tak perlu ke pusat tuisyen dan tak perlu hantar mereka lagi.

Mathzier juga dilengkapi dengan lebih 300 soalan pengukuhan dalam modul yang dibina sendiri oleh Cikgu Fadli Salleh dan cikgu-cikgu yang berpengalaman gabungan lebih 30 tahun berdasarkan buku teks beserta skema.

Jika anda mahu kukuhkan kefahaman matematik anak-anak, maka modul ini disediakan untuk mereka membuat latihan. Disini hadirnya penerapan kinstetic.

Mathzier : Kelas Tambahan Online Matematik Terkini

Kandungan video Mathzier : Kelas Tambahan Online Matematik Terkini

Mathzier dibahagikan kepada 3 pakej, Pakej Tahun 4, Tahun 5 dan Tahun 6. Setiap pakej ini dilengkapi dengan Slide, Video dan 300 latih tubi. Anda boleh pilih untuk ambil satu pakej mengikut tahun anak anda berada atau, anda boleh pilih ketiga-tiga pakej tersebut.

Setiap bulan bermula Januari, Cikgu Fadli Salleh akan edarkan 8 topik utama untuk Tahun 4 dan 8 bab untuk Tahun 5 dan Tahun 6.

TAHUN 4 : NOMBOR DAN OPERASI

  • Kenal Dan Tulis Nombor
  • Teroka Nombor
  • Banding Dan Susun Nombor
  • Nombor Genap Dan Nombor Ganjil
  • Pola Nombor
  • Bundar Nombor
  • Tambah Dan Anu Dalam Tambah
  • Tolak Dan Anu Dalam Tolak
  • Tambah Dan Tolak
  • Darab
  • Bahagi
  • Darab Dan Bahagi
  • Selesaikan Masalah

TAHUN 5 : NOMBOR HINGGA 1,000,000

  • Nombor dalam perkataan
  • Nombor dalam angka
  • Nombor dalam angka dan perkataan
  • Cerakinkan nilai digit
  • Cerakinkan nilai tempat
  • Nilai tempat dan nilai digit
  • Banding dan susun nombor
  • Pola nombor
  • Bundarkan nombor
  • Soalan Uji Minda

TAHUN 6

  • Nombor Perdana
  • Nombor Tujuh Digit
  • Hubungan Nombor Perpuluhan Juta dan Pecahan Juta dengan Nombor Bulat
  • Penyelesaian Masalah
  • Komplilasi Soalan Peperiksaan Sebenar

Tidak seperti tuisyen diluar sana, Mathzier dihasilkan mengikut silibus matematik semasa berdasarkan KSSR bagi Tahun 4,Tahun 5 dan Tahun 6. Lebih-lebih lagi Cikgu Fadli salleh dan cikgu-cikgu yang terlibat sentiasa mendapat maklumat terkini yang tepat dari kementerian pendidikan.

Lebih menyeronokkan, anda bersama anak dapat menonton berulang-ulang kali sehingga faham. Bayangkan seperti mengupah seorang tutor mengajar di rumah anda!

[+] KLIK UNTUK MEMBELI – MATHZIER : KELAS TAMBAHAN ONLINE MATEMATIK

Bagaimana mendapatkan video Mathzier : Kelas Tambahan Online Matematik Terkini

YA!, pastinya anda dah tak sabar-sabar nak beli video Mathzier ini. Untuk info, Kelas Tambahan Online Mathzier ini, bukanlah produk langganan bulanan. Ia adalah produk tunggal yang dikeluarkan secara berkala setiap bulan. Ia dipakej mengikut Tahun 4, Tahun 5 dan Tahun 6.

Anda boleh pilih pakej mana yang anda mahukan dan tiada paksaan melanggan seperti syarikat penyiar siaran digital berbayar. Maknanya setiap bulan, anda diberi pilihan untuk beli bab seterusnya atau tidak. Terpulang dengan anda. Anda nak skip dan beli bab bulan seterusnya pun boleh.

Walaubagaimanapun, jika anda skip, dikhuatiri anak anda tidak faham apa yang diajarkan pada bab seterusnya. Amat dinasihatkan mendapatkan mengikut turutan bab yang dikeluarkan untuk mengelak anak keliru. 

Setiap pakej Mathzier (mengikut tahun) dilengkapi dengan Slaid berdasarkan rakaman video mengikut aturan dalam buku teks matematik, lebih dari 4 rakaman video mengikut sub topik dan 300 latih tubi yang anda boleh cetak berulang kali sehingga anak anda mahir dalam topik tersebut.

Harga yang ditawarkan adalah :

  • RM50 setiap bab! YA, hanya RM50 sahaja

Harga ini lebih berbaloi dari hantar anak anda tuisyen diluar sana untuk beberapa jam sahaja. Anda dapat 1 Bab merangkumi 8 sub topik, 1 Slaid berdasarkan buku teks matematik, Minimum 5 rakaman video mengikut tahun dan 300 Latih Tubi untuk tujuan pengukuhan!

[+] KLIK UNTUK MEMBELI – MATHZIER : KELAS TAMBAHAN ONLINE MATEMATIK

P/s – Untuk lain-lain produk Cikgu Fadli Salleh bolehlah buat pembelian disini;

Makluman : Ini adalah produk digital dalam bentuk fail PDF dan berbentuk video. Gambar adalah sekadar hiasan. la anda membeli produk ini, ia akan dihantar ke emel anda dan anda perlu downloadnya ke dalam komputer atau smartphone. Kemudian bolehlah dicetak sebagai buku fizikal. TIADA buku fizikal yang akan dihantar atau di POS ke alamat rumah anda.

Share it!
  •  
  •  
  •  
  • 2
  • 1
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  

Hafiz

Part time blogger dari Johor Bahru. Sebarang pertanyaan, review produk dan peluang kerjasama, sila emel ke baretta79@gmail.com / menu Hubungi Aku

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.