STORM : Ebook terbaru dari Cikgu Fadli Salleh. Ya! Cikgu Fadli Salleh telah kembali dengan ebook terbarunya. Ebook yang diberi nama STORM adalah singkatan kepada Stories In Maths ini telah ditulis oleh beliau bersama-sama dengan kakaknya yang juga seorang guru yang berpengalaman iaitu Dr. Salbiah Salleh. Ebook ini dicipta bagi memupuk minat anak-anak kita terhadap Matematik dan menunjukkan Matematik itu sebenarnya sangat fun dan best!

<
STORM : Ebook terbaru dari Cikgu Fadli Salleh

Penulis ebook STORM (Stories In Maths)

Cikgu Fadli Salleh merupakan seorang Guru Matematik sekolah rendah yang berpengalaman mengajar selama 14 tahun. Beliau juga berpengalaman menjadi pengawas peperiksaan dan menghadiri kursus penandaan kertas Matematik tahun 6. Pada tahun 2018, Cikgu Fadli Salleh berjaya menaikkan peratusan lulus Matematik di sekolahnya dari 34% kepada 77%. Baru-baru ini beliau telah dianugerahkan sebagai Guru Inspirasi McDonald’s 2019 oleh pihak McDonald Malaysia sempena Hari Guru 2019.

Dr. Salbiah Salleh pula, guru di Sekolah Menengah Sains Pasir Puteh. Merupakan pemegang Ijazah Kedoktoran bidang Pengukuran dan Penilaian dan berpengalaman mengajar selama 16 tahun. Beliau juga berpengalaman membentangkan kertas kerja di dalam dan luar negara dan telah memenangi beberapa anugerah inovasi berprestij. Malah ebook tulisannya yang pertama, Marvel Maths mendapat sambutan hangat dari ibu bapa dan para guru.

[+] KLIK UNTUK MEMBELI – STORM (STORIES IN MATHS)

Apakah itu ebook STORM (Stories in Maths)?

Ebook ini adalah satu-satunya buku cerita berkonsepkan “Story in Maths”. Yan pastinya bukan buku cerita biasa yang hanya mengajar anak membaca dengan cepat dan tepat. Namun ebook ini berusaha menjadikan Matematik itu sangat dekat dengan hati anak-anak.

Cikgu Fadli Salleh cuba menterjemahkan bagaimana hakikatnya ilmu Matematik ini sentiasa berlegar dalam kehidupan seharian anak-anak. Akhirnya, anak-anak akan lebih berani berfikir, mengira, mencongak dan menulis perkataan yang betul. Selain itu, 5 tips menjawab soalan penyelesaian masalah ini belum pernah didedahkan kepada sesiapa.

Ebook ini didatangkan dalam dua bahasa iaitu Bahasa Malaysia dan Bahasa Inggeris;

 • Anak-anak pasti teruja menghabiskan cerita demi cerita dengan ilustrasi dan gambar yang menarik. 
 • Selain itu, secara tidak langsung anak-anak akan melakukan pengiraan serta berusaha mengeja perkataan dengan betul.
 • Akhirnya membawa satu perubahan dalam minda iaitu ayat Matematik yang panjang tidak semestinya susah tetapi ia adalah menyeronokkan sekiranya difahami dengan baik.
 • Anak-anak pasti teruja untuk menghabiskan kisah demi kisah dalam Ebook ini. 
 • Ilustrasi dan grafik yang menarik akan menimbulkan perasaan minat untuk membaca Ebook ini. Dan pasti, anak akan mengulangi membacanya lagi tanpa jemu.
STORM : Ebook terbaru dari Cikgu Fadli Salleh

Inilah dia teknik untuk anak-anak kita mengusai soalan KBAT dengan mudah. Mereka perlu fikir, mereka dibimbing untuk memberi jawapan tepat seterusnya mereka sendiri membina soalan berdasarkan jawapan mereka sebelum menjawab.

Anda akan dapat 4 Ebook yang bewarna dengan kisah menarik yang menerapkan nilai murni dan tauladan digabungkan dengan unsur-unsur matematik supaya anak anda mudah untuk belajar melalui teknik penceritaan dan pengiraan.

Anda juga akan terhibur dengan 3 rakaman video oleh Cikgu Mohd. Fadli Salleh dengan telatah dan gelagatnya mengajar yang mencuit hati untuk memudahkan pemahaman anak-anak.

Sangat bagus untuk anak seawal usia 5 tahun hingga 8 tahun!

[+] KLIK UNTUK MEMBELI – STORM (STORIES IN MATHS)

Bagaimana mendapatkan Ebook STORM (Stories in Maths)

YA! Pastinya anda sudah teruja untuk memiliki STORM (Stories In Maths) : Ebook terbaru dari Cikgu Fadli Salleh ini.

Harga normal ebook STORM (Stories In Maths) biasanya adalah RM199. Tetapi memandangkan ebook ini dalam tempoh promosi ini, Jadi anda perlu bayar RM50, untuk dapatkan 4 ebook dan kesemua 3 rakaman video. Tetapi  untuk mereka yang bertindak pantas sahaja!

Kemudian harga akan dinaikkan seperti dalam jadual berikut;

STORM : Ebook terbaru dari Cikgu Fadli Salleh

[+] KLIK UNTUK MEMBELI – STORM (STORIES IN MATHS)

DAPATKAN SEKARANG! LAMBAT TINGGAL!

Makluman : Ini adalah merupakan sebuah EBOOK (electronic book), ianya adalah di dalam bentuk softcopy dan di dalam format PDF. Apabila anda membeli EBOOK ini, ia akan dihantar ke emel anda dan anda perlu downloadnya ke dalam komputer atau smartphone. Kemudian bolehlah dicetak sebagai buku fizikal. TIADA buku fizikal yang akan dihantar atau di POS ke alamat rumah anda.

Share it!
 •  
 •  
 •  
 • 2
 • 1
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
Hafiz

Hafiz

Seorang blogger dari tanah JDT. Sebarang 'reviews' atau 'colaborations' boleh terus berhubung di menu Hubungi Saya.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.